HAHA!


SJUK...

mm. Har ont i huvudet och det skakar som jag sa igår, men är yr oxååå-.- BLÄ! + att jag har science prov imorn så jag måste plugga!!! :((

Träning - OK!

KOm nyss hem från träningen, har duschat och känner hur det bara skakar i huvudet. Knät gör ganska ont, eller gjorde på träningen, löite nu bara. Nu måste jag plugga så mycket jag hinner och läsa Alex Dogboy, en bok som vi läser i svenskan. Ska typ vara på sida 45 imorn, är på typ 10! :O ORKAR INTE!
Det skakar verkligen i huvudet, känns som om hjärna sitter löst. (jag vet vad du vill skriva som kommentar till det, Becka) MEn det får vi hoppas att den inte gör.
Ne, nu måste läsas.
KRAM!

Coolit! :oo


Varför?

Varför satte jag på den låten???

Hemma nu, måste plugga!

BLÄ!

Nytt i Garderoben

Örhängen: Vila(Veromoda) 39,90:-/st.
Halsduk: Accessorize 315:-
Köpte även en söt väska på Accessorize, men kunde inte ladda upp den bilden.
Kramkram. <3

Jävlaskitdag!

inget, INGET gick speciellt bra idag.. :( Lyckades få mobilen stulen! :) jippie! Det var inte ens min mobil, det var mammas som jag lånade idag eftersom min inte hade nått fungerande simkort just nu. Duktig jag är, eller hur? "/ Det är oxå därför jag inte orkar blogga idag..
KRAM! <3

VARNING!

Varning. det är så här jagf skriver om jag är trött eller inte orkar blogga! Asså som inlägget under..

Bläää.

Nejm idag har jag inte orkat blogga, :/ har bara ätit lite billys panpizza och gjort spanska läxa. Och kollat på TV sååklart!
Bläbk'. hejdå.

Bild (gammal)

Eller inte fråbn den här cupen iaf.

Quality Hotel Cup

Har varit på fotbollscup i helgen(anledningen till att jag inte har bloggat) Vi kom 2a. :) Förlorade finalen med 1-0 :( dom satte en straff som dom fick i andra halvlek och sen hade vi otur och lyckdes inte sätta den. MEn vi var det bättre laget och hade sjukt mycket mer chanser. Jag spelade inte så mycket av finalen pga mitt knä... Ska typ rönka (om man säger så) om det inte blir bättre. KRAM ♥

inge blogghumör idag!

Nej, har pluggat och .. typ inget

I skolan, bloggar från beckas mobil

:)


SVEERIGE!!!

ÄGER!! Gud, jag sa faktiskt tidigare idag att Zlatan borta borde vara en fördel! :D Bosse is right! Eller I! :P

Sverige-Holland

Sverige ledde ju!!!!!! Skit Holland!! Nån som är på Råsunda? Det var nån som sa att hon/han skulle dit! Vem?? :)


Haha!

Sandra kollade på mina gamla inlägg och vi hittade ett från när vi spelade Club Penguin. :) Så gissa vad jag ska göra nu? CLUB PENGUIN! Roliiit!! HehE. :) :P ;P kan säga att det inte är speciellt ofta jag spelar club penguin.. mm. ^^:)

MATTEPROV ÖÖÖÖÖVERR!!!!!

Nu har jag gjort matteprovet! :D det var jätte lätt, dwet enda svåra var sista frågan som inte var speciellt svår. Men jag fick nog ändå fel på den!!!!!! :(
Nu är jag hos Sandra! :P Mmmm. . . . . NE, nu ska jag vara lite social! C Ya! :oooo

GODNATT!

GODNATT!! matte prov imorn! nervööööst!! Kände för att använda mycket utropstecken!!

Står fel länk!!!

Ska vara:
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/

NY DESIGNBLOGG!

http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
http://louisesdesignerr.blogg.se/http://louisesdesignerr.blogg.se/
Min nya blogg, ddär du kan se designer som jag mixtrat och fixat med! :P Där kommer du hitta koderna till dom och se dom! Jag gör dom lite då och då. kan ta lång tid ibland. Jag gör inte alla från grunden utan hittar lite olika delar som jag sätter ihop, ganska sv¨årt att förklara! Men om du vill så kan du beställa en lite speciell design. det kostar inget, kanske kostar senare om jag märker att många vill ha en, så passa på. :)
:D BYEBYE!

SISTA LEKTIONEN!

Sista lektionen börjar om 10 minuter! :D:D Matte. YEY! Eller noooooo! YEY! Eller OKEJ!!!!!!!!

Science...

Nu börjar min SCIENCE! :(( går nog upp för trappan....... NU!

Ska snart till skolan

Yup. Nu ska jag till skolan. :) eller.. :( det ska bli kul! eller... tråkigt. fördelen är att jag får träffa Becka! eller... nackdelen! Ne,. fördelen.. :P Matte prov imorn. nervöööööst!
Kommer tidsinställt!

Smurfat ganska lite idag

Eller ingenting alls. :P Sov över hos Sandra inatt, och sen har vi varit på bio (såg smurfarna, JÄTTE BRA!) så det blev ingen data, FANTASTISKT!!! Nu ska jag städa lite och kolla på vänner! :)

Sims med Sandra

Nu ska sandra och jag spela sims!!!! :D:D:D

Nytt i Garderoben

Fågeltröjan: New Yorker 169:-
Rosatröjan: New Yorker 169:-
Dålig bild, men ändå.
Jeans: JC 499:-
Skinnjacka: New Yorker 649:-
Köpte även 3 linnen. :)

KISTA

Nu är jag nog i kista. :) (tidsinställt) ehm. Hoppas jag hittat några snygga jeans. Lägger upp bilder på allt jag köpt sen om jag hinner och kommer ihåg. ;P¨¨
Vad tror ni jag är inne på just nu? Gissa? Jag ska kolla samma tid som jag ställer inlägget på och se vad jag är inne på :P så får vi se om någon fick rätt. :) Den personen kommer kanske få någon liten överaskning!!! KOMMENTERA för att gissa, såklart. Eller mejla([email protected])  :)

Gooodmorgon

Vaknat precis:) godmorgongodmorgongodmorgon! Ska duscha snart, sen kista me mammma. Köpa jeans och sånyt. :P

ojdå

märkte precis att kjag  inte lagt upp speciellt mycket vilder på sista tiden..
Så här kommer en. Gammal, menemen..

Visst, okej, spelar ingen roll

Det var svaren dom flesta fick från mig idag. Jag är så jäkla... jag vet inte.  Men den här veckan måste nog kvalificera sig till topp 10 SÄMSTA veckorna i hela mitt liv. Allt har varit skit. och inget/ingen har gjort den bättre. Förutom möjligtvis en enda liten(kanske ganska stor) sak som jag INTE tänker berätta. Nu är jag så trött att jag tänker gå och lägga mig lyssna på Paramore  och nått! Allt har hänt den här veckan. 1 sak har med döden att göra och en annan med fula ord osv. Jag tänker INTE säga något om vad som faktiskt har hänt, men den har varit såå jäkla dålig! Jag började till och med gråta i skolan så jag och becka gick ut litet tag(det var på rasten men jag behövde komma ut och andas).
Jag har faktiskt försökt skriva idag men min iPad ville inte publicera inlägget?! Handlade om fotboll och .. något jag inte kommer ihåg.
Ps. Nästa helgs cup i fara!

Var försiktig med vad du skämtar om

Om du skämtar, och säger/kallar någon något taskig så måste du känna personen bra och veta att den vet att du bara skämtar. Eller så får du väll säga att det bara var ett skämt och att du absolut inte menade det du sa. Även om du kallar någon något och garvar efteråt, så kanske inte personen du sagt det till tycker att det är kul och kanske blir riktigt sårad.
Jag hade en kompis som jag ALLTID brukade skämta med (har inte träffat henne på fleera år!) och hon visste att jag att jag skämtade! :) För vi kände varannandra.

One Tree Hill

One Tree Hill på 5an! :D:D Gud, vad det var länge sen jag såg det!

Ingen träning idag heller..

Nej, fortfarande så pass ont att jag inte vill riskira något! :( Hoppas nu bara att jag kan spela cupen vi har nästa helg. nu kollar jag på Vänner. :D Ajja, ebba om du ser det här så vet du att jag inte kommer ikväll. :) Men jag smsar dig för säkerhetsskull!

Fria till sin svenska lärare

Konstig rubrik? Den är faktiskt helt korrekt! :) När vi satt och skrev/rita på svenskan, inför den här berättelsen, så gick Gustav, helt plötsligt, fram till Ms. Carlsson (vi måste säga så till våra lärare) och FRIADE! :o Alla började garva. Han hade till och med en ring. inte den finaste men ändå. Tydligen skulle Boris ge honom 10 kr om han gjorde det. Och det gjorde han! :D HAHA! Roligaste lektionen idag. Hennes svar var typ: "Jag är tyvärr upptagen. Men.." något, jag kommer inte ihåg. :) Gud, vilken lektion.
A!

Hawaii five-0

SNart börjar Hawaii five-0!! :D Samtidigt som första avsnittet av nya säsongen av Grey's Anatomy, men det har jag redan sett, såå. :P Det börjar kl. 9 to be x-act! :) ^^ OMG! Håller på med berättelsen. Går gaansak bra, har inte kommit så långt!
Godnatt om jag inte hinner skriva mer! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3
<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<<3<3<3<3
<3<3<<3<3<<3<3<<3<3<3<<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Så, bara ett <3 nu! :D

Tillomed kameran har lagt av!

Försöker lägga upp en bild på mig just nu, men min kamera(på datorn asså) fungerar inte ens längre! :(
SKIT DATOR! I need you------> 

BECKAS BLOGG!

Är tråkig! eftersom hon inte har skrivit nått! :( SKRIV, BECKA SKRIV!!!!

Svar på Kommentar

Ebba Lundberg om WOW! nu blev apan(?) glad:
Designen blev sk*t bra! ;) Du får mig att också vilja ha en blogg! Skaffa en då kanske du svarar men jag är helt enkelt för lat... Jaja Ses imorn Lollo...
IP: 213.67.236.140

Svar: Hejsanhejsan Ebba, tack så mycket. :) Jag är väldigt nöjd själv. Skaffa blogg! Det vill jag gärna läsa, så kan jag oxå hjälpa dig med designen! :D:D:D Ses. <3

Svenska Berättelse

Vi ska skriva en berättelse på svenskan om vaad vi vill. :) (Apan(?) gillar) Vi har typ 3 regler vi måste följa men annars får vi skriva om absolut vad vi vill. :) Jag kommer göra den här - som får vara max 4 handskrivna sidor, eller 2 datorskrivnaa sidor - och sen typ en 2a efteråt. :)
Den kommer handla om 5 tjejer som bor i Paris, och jag tänker inte säga så mycket mer för jag tror att jag kommer lägga upp den här sen. :D
Dom heter Lisette(den som berättar), Celine, Camille, Desiree och Nicole. (Franska namn) Jag använder bilder på olika känisar som inspiration till deras utseenden. Här är dom:
Lisette - Jessica Alba
Celine - Jessica Stroup
Camille - Cassie Scerbo
Desiree - Sophia Bush
Nicole - Jessica Lowndes
Men som sagt bara inspiration. :) Tjejerna kommer bo i en liten stad utanför Paris som heter... ? Vad ska den heta? Funderar på att ta en riktig, men vet inte. Om ni har några förslag på antingen riktiga städer eller påittade så KOMMENTERA!! Tack. <3
Det kommer hända något som ni får reda på senare! :)
Kramkramkramkramkram!

Bild: Max och Naomi


Max is back!

:D JAAA!! Dom passar så bra ihop. :)
Max + Naomi =

Ahhhhh! OMG! 90210!

GLÖMDE ATT DET FINNS ETTT NYTT AVSNITT AV 90210! MÅSTE SEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!! och jag måste äta nått, gud vad min mage kurrar...

Jag orkar inte! inte själv iaf.

SÄLJA ASSÅ!

KomPrecisHem,NuSka(kanske)säljas!

Vi smalar penger till vår klassresa till Åland, så jag kanske ska sälja. Beror lite på om BEcka vill och har tid. :) Tråkig skoldag idag!
Nepp det kunde o inte. hade sång! :P  Nu har jaag tråkigt. :( Vad ska jag göra? hmmm. (?) OmG.. hur svårt kan e vare.- .) jhRF?ILFJF! SHV+?lUIb/. sa.fnsjYnIdn .ooksabddbknaaas. . kj.! Ensam hemma, huset tomt, helt tyst. (Skrev först, helt tysk(?)(HAHA!)) herregud vilken humor jag har asså! (HAHA!) GARVA! Eller inte, OK!
Titta tillbaks lite snabbt på det här inlägget. Snacka om tråkigt liv om man skriver det här! OMG! (:P)

Dagens Vill Ha - 4/10

My MACBOOK AIR! <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

Dagens Blogg - 4/10

Don't know for the day(?)!

Dagens Bild - 4/10

DAGENS BILD!
En jääääätte söt nalle, som målat lite. Cutiiie! (L)

WOW! nu blev apan(?) glad

JAA! Nu blev jag(Tha monkay) glaaad! :D:D:D HEhe. Ny design som blev grym och blablablablablablablabalbalalbalbablablbalablabball. :P Nu ska jag snart gå och lägga mig och kanske läsa lite. :) Såå, godnatt om jag inte hinner skriva mer.

Una BILD! On mitt team.

Mitt gamla IAF! :D MISS YOU!!!!!!!!!!!

Aaaaas nöjd med min header!

Och designen!!!!! Nu har jag fixat, det ända som är kvar är texten på inläggen. :P inte rikttigt min stil. Men det blir snart bättre!!! :D:D:D OMG! I'm so happy, I'm so glad! :D :P Hehe. :) :) :) :) :) :) :) HEHE!

Design!

Nu har jag iaf. fixat den tillfälligt! :D Men är verkligen inte klaar. :P Ska fixa mer när jag har tid. :) SeeYA!

OMG!!

Går skit dåligt med designen, ska fixa imorn. Ser sjuk ut just nu. Men ajja, måste läsa nu. Kramkram, hejdå. <3 Godnatt! D: :'( :C

TESTAR TIDSINSTÄLLT!

Ja, det här är ett test. :) Hoppas det funkar. Skrivet: 20:48

Ska testa tidsinställt

Ja, så snart kommer ett inlägg där det står test eller något. :DD

Svårt att hålla sig borta..

Jag var precis på träningen. :) Det var skottträning. :( Vill vara med.. Jag hattade lite, mamma sa till mig att ta det lugnt 58 gånger! Men som jag sa, det är sjukt svårt att hålla sig borta.. :P Nu lyssnar jag på musik, ska kanske fixa lite som jag sa. :) såå, ja! Har inge mer att säga. KRAMKRAM ps. juste, jag sak försöka lägga upp lite nya bilder från mobilen.. :D RÖLIGT VA?! (HÖHÖ) - kände flumet dära. :P - hejsanheajsan

Ingen träning för mig idag..

Nej, det blir det inte, vilar idag och hoppas att allt blir bättre ist. ^^

Mycket läxor, pajjade planeringen.

Ja, förlååt! :( Glömde att jag skulle fixa.. Ska göra så mycket jag hinner, men gör engelska nu, sen måste läsas! :P Skit läxor! Tänkte lägga upp en "just nu" bild, men picasa ville inte... Låt just nu är... -Decode - Paramore- :D:D:D Love what I hear. :P Kramkram

Imorn ska fixas!

Ja, jag tänkte fixa lite med bloggen imorn! :) men har oxå mycket läxor och prov snart som jag måste fokusera på. Men jag ska fixa lite nya kategorier, uppdatera er om min garderob och framtids planer om garderoben, lite dagens foto, dagens blogg, dagens kompis, dagens bla bla bla bla! Osv. Men nu måste jag läsa, ska ha läst ut en bok till ä tisdag och har en bit kvar!!! :( skit bok. Men den är ganska bra. :P ajja, godnatt! <3


Mina frisyrer på toca hair salon:


Sista nu... Tråkigt, men skönt.

Imorn är sista matchen i sanktan.. Tyvärr kan jag inte spela pga knäskada, men ska dit o hejjjja!!!!! Hoppas att det blir måååååååååååånga mål. :) i rätt mål!

.
Spelar mycket wordfeud just nu! Mot min svenska lärare bl.a. vad heter du?? Jag heter Louisejo!

Godnatt! <33


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus