Gott nytt år! (Gott slut)

Inte nytt år riktigt än. Så jag får väll säga gott slut så länge! KOmmer upp lite bilder senare idag eller nästa år(om några timmar/imorgon , haha 2012!!) . Så ni får väll längta tills dess! :P <3 Pusspusskramkram. :) Ha ett gott nytt år och berätta GÄRNA vad era nyårsluften är!!! :D

LÄNKBYTE

Länkbyte med Emilie!
Gör ett länkbyte med en grymt cool tjej. Kolla in hennes fina blogg!
Klicka på bilden eller länken för att komma till henes blogg! :)

http://emsanbemsans.blogg.se/http://emsanbemsans.blogg.se/http://emsanbemsans.blogg.se/http://emsanbemsans.blogg.se/

Ny kategori: Design (BESTÄLLA!)

Jag har gjort en ny kategori som heter Design. :) Så att jag kan lägga upp Headers som jag gjort under tiden, och så har jag en liten överaskning. Ni kommer från och med imorgon(fredag) kunna betälla headers av mig. Bästa sättet att göra det är att mejla. ([email protected]) eller att skriva en kommentar, fast det är inte lika stor chans att jag ser det och ställer dig i "kö"(om det blir kö). Så mejla, är mitt tips till dig. Om du vill beställa en header så är det bra att du säger ungefär hur du vill ha den. Och om du vill så kan du säga att du vill ha en överaskning, då bestämmer jag allt. Jag gör ganska enkla headers, typ som min. Men om ni vill så kan jag ta med fler bilder eller motiv. Vill ni ha bilder påer själva så måste ni skicka med det! Och bäst av allt: HELT KOSTNADSFRITT! :) Så beställ nu! Har ni frågor så kan ni också mejla. Och blir ni inte nöjda med den när den är klar så kan du be mig lägga till/ta bort/ändra några saker så fixar jag det! Men om du absolut iknte vill ha den så måste du såklart inte. Men det kommer vara en sak. det kommer stå att jag har gjort den i ena hörnet. KRAM <3
Ps. det är oxå bra om du skriver hur stor den ska vara, (ex. 900x500) :) Hjälper mig, Tack.

Tack för era åsikter!

Tack. Vill gärna ha fler, håller nu på med en möjlig ny header, får se hur den blir, om jag blir nöjd. :) Just nu går det lite segt, menmen. KRAM

Vill veta vad ni tycker

Jag vill att ni väljer en av dessa klänningar från Nelly.com (alltså den ni gillar mest) och skriver vilket nummer den har i en kommentar!
Kram.

Min nyårs outfit

Det enda som inte är med är några saker jag inte vet om jag ska ha:
- Halsband
- Liten diamant, i mitt 3dje hål
- kofta
- Armband
KRAMKRAM!

Nelly.com

Festklänningar från Nelly.com
Här hittar ni dom här klänningarna om ni är intresserade:
http://nelly.com/se/kläder-för-kvinnor/kläder/festklänningar/

Tänndalen

Var i en annan del av Funäsdalen(Tänndalen) och åkte skidor idag, varf bättre än funäsdalsberget enligt mig i alla fall :) nu slappar vi lite borde kanske äta lite lunch men INTE hungrig. :P Ne, nu vill jag göra något, kanske åka pulka, eller rita, eller kolla på film. Någon sm vill åka lite pulka med mig?
KOrt, onödigt inlägg. Soryy!

Några fantastiska klänningar från Michael kors


Sitter Vid Brasan

Brasan
PRINGLES! ♥♥
Min söta tröja! De står: Turtlelly Nerdy Bilden är en sköldpadda med glasögon, hur sööt som helst! ♥

Snöstorm!

Här uppe i Härjedalen är det snöstorm, blåser som in i *pip* och snön ÖSER ner! Alla åkte till backen men dom är nog på väg hem igen. Borde inte va så kul att åka i det här vädret. Jag o mamma stannade hemma och åkte pulka.. Det borde dom andra också gjort för vi hade jätte kul. :) Jag har nu inte så kul, så jag vil ha nått att göra. Ni kanske skulle kunna tänka er att mejla eller kommentera vad ni har gjort under julhelgen, vad ni fått i julklapp och .. Nått mer som i kanske vill dela med er av. Ha ett bra slut på 2011! <33 KRAM!

Dålig uppdatering, ledsen för det. Ett måste kommer här:

Han har gjort många andra videor som nästan är roligare! KOlla på hans "how to be a ..."(something). Dom ÄR GRYMMA. :)

Dålig uppdatering, ledsen för det. Ett måste kommer här:

Han har gjort många andra videor som nästan är roligare! KOlla på hans "how to be a ..."(something). Dom ÄR GRYMMA. :)

Victoria's Secret Fashion Show 2011

Går kl 20 på 3an idag! :) Ett måste. För dom som inte vet är det en mode show där man visar upp dam underkläder. Här är några bilder från tidigare år!
Adriana Lima
Alessandra Ambrosio
Heidi Klum

--

:P


---

hej

Några av mina julklappar

Ny designbok! - Fr Chrille
4 pennor(HB, 2B, 4B och 6B) - Mamma

Suddpennor, med borste i andra änden - Mamma
Super nöjd med dom allihopa, men det här är dom jag aanvänder just nu. :)
Pss o Krm! <3<3

Svar: Självklart! <33

Andrea om TjabbaTjena & Go' jul! // En gla' tjej!:
Kan du lägga up en bild på din macbok sen?

Bilder från dagen!

Vid 5 kanske.
Typ 1 minut sen.


TjabbaTjena & Go' jul! // En gla' tjej!

Tjohooo.. Hejjsan! Har ni fått några roliga julklappar? Jag har! Fick något jag tjatat om i typ ett halvår(lite mer faktiskt!). Jag fick en....... MAC BOOK AIR!!!  GLAD TJEJ! Började skaka när jag såg vad det var för något!! :P Skriver detta på den nu! Juen år 2011, julen jag ALDRIG kommer att glömma. Wow, nu ska jag fortsätta leka med min nya leksak! KRAAAM!!! <3<3<3<3 Becka; Tjenare, allt bra? haru en go' jul? Vad har u fått?

God jul på er!

Ville bara säga god jul, tror inte jag kommer blogga nått imorn. Kanske berättar på kvällen vad jag fått.
Idag var skit kul. Åkte skidor med Chrille idag oxå. Hoppade lite, skrämde någon familj.. Och fastnade i liftgrejimojj! Hade skit kul. Puss o kram på er allihopa, hoppas ni får en magisk jul med en massa julklappar. Och glöm inte kolla på Kalle anka klockan 3. Kram!

Bild: jag för 2 år sen.


SKIDOR!

Är i fjällen och jag och chrille(min storebror) ska åka till funäsdalsbergtet och åka skidor, mamma ocj pappa behöver jobba idag oxå så dom kommer inte med!! Julafton imorn,:) LÄNGTAR!!!! Ska göra lite pepparkakshus idag oxå! ROOOLIGT! Måste göra mig klar! HEJ DÅ"!!!!!!
Jag just nu!

Första stoppet: Gävle

På väg t funäs, tar 6-7 h. I Gävle nu stannade o köpte en sport lunch(mm)!! :) -5 grader! Kallaste jag sett på hur länge som helst.. Kramkram. Seees!!


Edward pattinson??

Kollade lite på tyra banks show på yputube!

Nu släcks det i the house!

Goooooodnaaaaattttttt!!!!!


Sandra y Frida

Är med mina två grannar, och kompisar. Åt nyss mat. Nu itter vi vid varsin dator och gör typ inget! :P huvudvrken (som jag haft hela dagen) har gått ner lite! :) Men kommer tillbax lite dåodå! Nej, jag orkar bara inte blogga idag! Seeees!

IQ

Resultat

Din IQ beräknas vara

 

112


Detta motsvarar 78:e percentilen, dvs 78% av befolkningen har en IQ mindre än 112.


B! L! Ä! Vad blir det? Blä!!!

Vilken sskit dag; Har snöat hhela dagen (:D) men vi hade match så det blev hjur kallt o blött somhelst... Tog nyss ett bad och ska ikväll t grannarna på middag! :( PALLAR INTE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Väldigt lite bloggande idag!

Hänt mycket idag. Kan berätta mer om det imorn om jag kommer ihåg. Påminn mig! Måste gå. HEJSANSVEJSAN!<3<3

Det här ska föreställa en rubrik!

Har försökt fixa några bilder som faktiskt passar in i menyn, ist för dom som sitter där nu och är för STORA!! :) Träning gick skit för min del, men annars en bra träning, skka spela match mot Boo i helgen. Möter Tyresö samtidigt med det andra laget. Sen blir det vinter PAUS! Nu till .den najjsigare delen! Jag har skolavslutning imorn, roligtroligt!! Ska oxå få våra betyg, får jag A i något så tror jag att det är matte. Fick B i bild och eEngelska, det vet jag redan. Alla har fått reda på sitt betyg i idrott utpom jag för jag var sjuk. Ne, nu måste jag sove. ÄR SKIT TRÖTT!

Bjuder på denna funderande bild som någon tog på mig... (Choice)

dålig uppdatering.

Jag har jobbat mycket med andra saker på bloggen, ska även fixa designen, så har inte skrivit något inlägg.. men nu har jag fotbollsträning. såå... HEJSANSVEJSAN! <3<3

GODNATT!

Såg just Fool's gold. Nu ska sovas! Nattinatti. <3  ska bara svara på en liten fråga först!!
Sandra || 2011-12-14 Kl: 19:59:03

Önskar du dig något speciellt i Julklapp i år? =)

Svar: Ehh, Ja. En Macbook och en iPhone. :) Hoppas, men min chans är typ 1/10000000000000... :/ Du då?

bilder från idag! (& lite från igår)


Svarar på frågor!

Tänkte svara på dom frågorna jag fick under min lilla frågestund!
Postat av: Erica

Gör du egna designer?
När började du blogga?
Vad heter din bästavään?

Svar: Nej jag gör nte egna designer, är riktigt dålig på sånt! Men ibland egna headers! :) Började blogga för väldigt länge sen, startade den här bloggen i september! Mina bäästakompisar heter Sandra, Rebecka och Emily!

 

2011-11-30 @ 21:07:25
Postat av: Hanni-Man duvet.

Sho bre! Vad händer, jao? Piece bre!

Nej skoja...
1) Tycker du mina designer på designbloggen e fina? ;)
2) Vem e sötast i klassen? :D
3) Tror du på kärlek vid första ögonkastet?
4) Tror du på andrar, efter duvet vad ? :P

SES IKVÄLL!

Svar: Självklart, jag älskar dom. :) du får gärna göra en till mig! <3<3 Sötast i klassen? Ohh.. svårt! Ne jag skoja. VAD TROR DU? :P (Det vet du redan!!) Ja.. jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Men jag tror oxå att det kan ta ett tag innan man blir kär i en person. :) Andar.. Nja. Lite kanske. Mitt troende gick ner en bit efter du vet vad!  Pusspuss! <3

2011-12-01 @ 16:49:11 
URL: http://johannablom.webblogg.se/ <-- Kolla hennes blogg!!! grym!!

snart så!

snart så kommer det en miljard bilder från dagens elevensval! Jag har ju foto och ljus med ebba, becka och amanda. Dom flesta bilderna har jag tagit, några är på mig/mig och becka och några har ebba/Becka tgit! Stay tuned for that!

Kollar på världens BÄSTA serie!!

ONE TREE HILL!



Massa bilder från avsnittet jag kollade på nyss! Kankse kommer fler...

Ojojoj!

Nämen ojoj! Gissa vad som har hänt! Rebeckas blogg har kommit igång. !!! Jajjamensan. Så läs!! Hon vill ha läsare! Det vill jag oxå så tipsa kompisar!! :) Hade choice idag! Fotografering och ljus! Passar perfekt. Både becka och jag har det! Och amanda och ebba, kristin och Lovisa (x2). Haha, finns 2 Lovisa. Lovisa P och Lovisa L!! Vad ska jag mer skriva? :? OH! Träning idag. 2 matcher i helgen så jag hoppas jag blir kallad! Men för att bli kallad så måste jag "visa intresse" och alltså komma på träningen!
Becka och "myself" idag! :Oo
Ps. Märkte precis att jag använde många ! i det här inlägget!!

TJA!

TJA! Nu är becka på Breaking dawn, jag har redan sett den. :) Den var bra! Nu tänker jag skriva att jag inte Årkar skriva mer! Nu årakar inte jag skriva mer! Hej då. <3

frågestunden fortsätter!

Frågestunden håller på i några dagar till, så passa på!!

RIGHT NOW!

Kom precis hem från en liten klassfest liknande sak. Ganska roligt. MED: Natali, Johanna, Rebecka och andrea. Körde lite burken i det mörka cafeet, med killarna. KUL! :)
Kramkram

..

..

..

..

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
Spela poker, casino, bingo m.m online. Massor av bonusar på Bonusar inom Poker, Casino, Slots med mera - PokerCasinoBonus